Veprimtaria

4K Costruzioni merret me çdo aspekt ekzekutiv deri te dorëzimi i “çelësave në dorë”, po ashtu përfshinë mundësinë e dorëzimit në faza të ndryshme, nëse kërkohet nga klienti.

Veprimtaria

Funksionimi i çdo porosie përmblidhet si më poshtë:

01

Studimi dhe zhvillimi i një projekti

02

Analizimi i buxhetit dhe kohës

03

Përzgjedhja e cilësisë: materialet, produktet, teknologjia, inovacionet

04

Procedurat burokratike-administrative për paisjen me disa autorizime

05

Menaxhimi dhe realizimi i punimeve ndiqen nga i vetmi person kontaktues

Te duhet ne cita?
Na kontaktoni

Na kontaktoni

© Copyright 2024 – 4k Costruzioni srls. All Right Reserved – VAT 05298720284 – Credits: Stefano Valso