Rreth kompanisë

4K COSTRUZIONI

Kompania bashkëpunon me një staf të profesionistëve të kualifikuar, me specializime të ndryshme, të aftë që shpejt të gjejnë zgjidhje që të zbulojnë çdo aspekt kritik me përgjigje praktike dhe efikase.

Ekipi drejtohet nga kryeshefi ekzekutiv: Arber Krasniqi i cili ka përvojë të gjatë në fushën e ndërtimtarisë me disa nga kompanitë më të mëdha të ndërtimit në regjionin e Venetos.

Rreth kompanisë

© Copyright 2024 – 4k Costruzioni srls. All Right Reserved – VAT 05298720284 – Credits: Stefano Valso